2016-01-21 08:32:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma helyre kell hoznia mások hibáit

Napi horoszkóp január 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr és a Pluto kedvezőtlen fényszöge nyugtalanságot kelt, ön is könnyen idegessé válhat. Egyik munkából a másikba hajszolja magát, a túlterheltség pedig izommerevséghez és fejfájáshoz vezet. Tudatosan lassítania kéne, hogy ezt elkerülhesse.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne engedje, hogy találkozásai során elbizonytalanodjon, és semmi esetre se hagyja magát hangos és temperamentumos emberektől megfélemlíteni. Ha valakinek más a véleménye, mint az öné, nyugodtan kérjen időt, hogy átgondolhassa az érveit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma tervezhet, szervezhet, bármit mozgásba hozhat, a bolygók segítenek önnek ebben. Még ma szerezzen be prospektusokat egy utazási irodából, és kezdje el a nyaralás szervezését is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem ígérkezik könnyű napnak a mai: feszültségekkel, idegesítő helyzetekkel kell számolnia. Jusson eszébe, hogy minden az ön kezében van: maradjon vidám és optimista, és ne menjen bele játszmázásokba. Ma bizonyíthatja a rugalmasságát és a kompromisszumkészségét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az idegesítő alakokat is leszerelheti, ha humorral kezeli a helyzeteket, és a zsémbes emberek vitorlájából is igyekszik kifogni a szelet. Egy kis változatosságra van szüksége: az esti tévénézés helyett találkozzon a barátaival!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vigyázzon arra, hogy ne aprózza el magát, igyekezzen egy dologra összpontosítani. Sajnos mindig közbe jön valami, amikor azt gondolja, hogy végre be tudja fejezni a munkát...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sajnos eléggé zavarosnak ígérkezik ez a nap, valószínűleg nyugtalanul aludt az éjjel, és ébredés óta folyamatosan apró bosszúságok érik. Idegeskedés helyett próbálja megőrizni a nyugalmát, holnap már jobb nap lesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma szinte csak ideges, stresszes emberekkel találkozik, és a napja arról szól, hogy helyrehozza mások hibáit. Hazafelé "levezetésképpen" szerezzen be néhány utazási prospektust, és kezdje el tervezni a nyaralását.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr hátráló mozgása állandóan kizökkenti a ritmusából. Erős idegekre lesz szüksége a nap folyamán, egyedül az este tűnik nyugodtabbnak. Élvezze a pihenést, amire ma igencsak rászolgál!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne essen a stressz csapdájába, gondolja át mihez fogjon ma először! Ha nem engedi kicsúszni az irányítást a kezéből, könnyen úrrá lehet a zűrzavaron, és áttekintést nyer a káosz felett.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szuper hangulatban telik a nap, jól boldogul a tervei megvalósításával, ma minden simán megy. Az Uránusz jól kapcsolódik a Szaturnusszal, és stabilizálhatja a jó dolgokat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma könnyen szétszórttá és figyelmetlenné válhat, és így nehezebben jut egyről a kettőre. Ha tudatosan rövid pihenőket tart munka közben, akkor a dolgai végére érhet, és estére úgy feltöltődhet energiával, hogy még a lakását is villámgyorsan kitakaríthatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: